عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

نتانیاهو: آمریکا با تل آویو درباره ایران تفاهم دارد

نتانیاهو: آمریکا با تل آویو درباره ایران تفاهم دارد نخست وزیر رژیم موقت صهیونیستی روز یکشنبه گفت که آمریکا به طور واقعی با این رژیم در مورد ایران تفاهم دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 22
کد خبر: ۱۶۹۶۳۶

به گزارش راهبرد معاصر وبگاه «جوئیش نیوز» «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم موقت صهیونیستی در ابتدای نشست کابینه امنیتی گفت که سفر هفته گذشته «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا به فلسطین اشغالی در این زمان ویژه، یکی از چالش‌های جدی برای امنیت ( رژیم) اسرائیل و فرصت‌های جدی برای صلح با همسایگان بود.

نتانیاهو گفت که گفت‌وگوهای او با سالیوان بر چالش‌های امنیتی منطقه‌، به‌ویژه ایران و همچنین راه‌های همکاری دو طرف برابر این تهدید مشترک متمرکز بود.

وی گفت: «باید بگویم که در این دیدارها من تحت تاثیر این مسئله قرار گرفتم که تمایل واقعی و متقابل برای دستیابی به تفاهم در زمینه امنیت (رژیم) اسرائیل وجود دارد.»

نتانیاهو هفته گذشته ایالات متحده را «شریک قابل اعتماد» در مسائل امنیت مشترک و پیشبرد صلح توصیف کرد و از تعهد «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا برای جلوگیری از آنچه که دستیابی ایران به سلاح اتمی خواند، قدردانی کرد.

سالیوان بالاترین مقام دولت بایدن است که از زمان شکل گیری دولت جدید به فلسطین اشغالی سفر کرده است.

وبگاه «آکسیوس» چهارشنبه گذشته گزارش داده بود که هدف از این سفر رسیدن به تفاهم با کابینه جدید اسرائیل در سیاست‌های مربوط به فلسطین، ایران و روند عادی‌سازی روابط میان تل‌‌آویو با کشورهای منطقه است.

رسانه آمریکایی نوشت، با وجود این انتظار می‌رود در جریان دیدارهای سالیوان در بیت‌المقدس در خصوص بحران پیش روی ائتلاف نتانیاهو و تظاهرات‌های اخیر علیه طرح نتانیاهو برای تضعیف دیوان عالی نیز بحث شود.

کاخ سفید در روزهای گذشته درباره برخی از سیاست‌های کابینه جدید رژیم صهیونیستی در کرانه باختری از جمله برنامه‌ریزی برای توسعه شهرک‌سازی‌ها ابراز نگرانی کرده است.

آکسیوس نوشت که سالیوان در این دیدار درباره همکاری با اسرائیل در خصوص موضوعاتی نظیر ایران نیز با مقام‌های اسرائیلی گفت‌وگو کرد.

کشورهای غربی به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی در سال‌های گذشته ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه هسته ای این کشور متهم کرده‌اند. ایران قویاً این ادعاها را رد کرده است.

ایران تاکید می‌کند به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.

ایران علاوه بر این در سال ۲۰۱۵ به توافقی با کشورهای موسوم به گروه ۱+۵ برای حل و فصل تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای خود دست پیدا کرد. علی‌رغم اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت آمریکا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار